Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой запали днес?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от melenikos Покажи съобщение
    Колега, това със смяната на 15к е хубаво да го забравиш, защото съм сигурен, че на 15к това масло вече няма почти никакви свойства.
    п.с. Не ме разбирай погрешно и аз карам само с 5в40, ама м/у 9к-10к задължително смяна. Поздрави!
    +1 и от мен.
    Аз даже викам, че 8000км. са достатъчни за следваща смяна.
    Особено ако ти е тежичко крачето, все пак е турбо кола....

В моя гараж тази сутрин беше -11 запали....
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

• Живея в Надежда (София) Тази сутрин показваше на дисплея -17 и запали без проблем, а акумулатора ми не е нов.. Мислех, че ще имам проблеми, защото ми бяха замръзнали дръжките на вратите и едвам отворих..........
      Alfa Romeo - 156 - 1999 - 1.8 16V Twin Spark

Comment

• 5-та зима,без добавки никакви и с акумулатор бош силвър на 4 години пали си винаги от раз.
        Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
        Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
        Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
        Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
        Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

• Тази вечер се прибрах с доблото, 1.3 мултиджет. Качих си и акумулатора в къщи, ако не ми замръзне шелската нафта, утре ще запаля
          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
            +1 с паднала батерия... Уреда за външна температура показваше -25... Акумулатора в момента е на зарядно след преглед и допълване на дестилирана вода, дано довечера да е ОК...
            След зареждане и допълване на батерията, днес при показание на уреда -23, колата запали така, както пали лятото (само като ме види, че вървя към нея с ключ в ръка)...
            Явно карането в студа със сто включени консуматора за 15-20 минути си казва думата относно акумулаторите на повечето коли...

Comment

• -19 показаниу на дисплея в 07,50 запали от раз потрака 4-5 секунди и умря.Явно нафтичката е калпава.Добре,че днес е последния ден с толкова ниски температури като гледам прогнозата за утре -6 ми то си е направо лято бе
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 ps + Chip

Comment

• А добре де, а на колко градуса ви работят дизелите, като "загреят" в тоя студ?
                При мен повече от 70-75 не мрЪда
                sigpic

Comment

• Палим си и вървим . Ама днес по улиците се е напълнило с идиоти дето изскачат и карат като че са сами. Един даже ми се накара че не одобрявам идеята му да ме размаже в бордюра, понеже лявата лента в която се движеше изведнъж спря да му харесва и реши да се качи върху мен.

---------- Post added at 07:33 ---------- Previous post was at 07:32 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  А добре де, а на колко градуса ви работят дизелите, като "загреят" в тоя студ?
                  При мен повече от 70-75 не мрЪда
                  Ами държи си 85 градуса но термостата ми е на 2 месеца
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Днес сутринта при -22 запали от раз, но за 2-3 секунди изтрака и избълва бял облак.Май някой цилиндър е тръгнал по късно, тъй като ми мига реотана за изгоряла подгревна свещ.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Тази сутрин и аз при -20 някаде запалих на 2 3 цилиндъра припуши потропа малко докато се разкърши и влезна в режим имам една изгоряла свещ нафта еко с кастрол добавка ама да отбележа че с нея и без нея нещо разлика няма.

Comment

• Аз пак успях, благодарение на факта, че тръгвам по-късно на работа. Както вчера на -14 запали от раз, пак аха да се задави и заработи, вероятно и при мен 1-2 цилиндъра са по-мързеливи. Сега чакам да стане над -7 някъде да ми се размразят маркучите със течността за чистачки. Аз като я разреждах преди 2 месеца я направих за -12 - -15 някъде и от оня ден няма никой
                        sigpic

Comment

• Сутринта в 7.30 колата показваше -16.5 градуса, запали си прилежно и и врътнах едни сутринни петнадесетина км. Чак по средата на това разстояние се пробужда парното и се усеща, че топли, до там не бих се заклел, че в колата е положителна температурата. На мен също ми омръзнаха тия кучи студове, в умерения пояс сме, мамка му! Май ще почвам да чета вече руските указания за палене при -30-40 градуса
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Сутринта след 5 дена престой,запали от раз
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• И аз да се похваля. Систра ми сутринта при -23 не успя да запали нейната тойота (РАВ4 2.0 Д4Д). И взе мойта, каза, че с малко зор но е запалила.
                              sigpic
                              Alfa Romeo GT JTD 16v `04
                              Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
                              Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

• Първоначално публикувано от Burkan Покажи съобщение
                                И аз да се похваля. Систра ми сутринта при -23 не успя да запали нейната тойота (РАВ4 2.0 Д4Д). И взе мойта, каза, че с малко зор но е запалила.
                                Щот си чипван затова беееееее
                                Алфа ромео 159 jtdm 2.4/16v AT
                                Алфа ромео 159 jtdm 1.9/ 8v
                                Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Working...
                                X